SIZE GUIDE NEDERDELAR

Hitta den perfekta storleken för dig med hjälp av vår tights Size Guide. Du hittar måtten på våra olika träningstights, både seamless och våra funktionella tights. Våra seamless tights är en stretchig modell för alla aktiviteter, när du tränar yoga, springer en löprunda eller tränar på gymmet. De funktionella tightsen är perfekta för den som gillar att svettas under ett pass på gymmet eller under en lång löptur. Hitta din storlek genom att kolla på tabellerna nedan som beskriver passformen för respektive modell. Tänk på att mäta direkt på kroppen för att få de mest korrekta måtten.

size guide träningstights

Cora Seamless Tights

Här är måtten för Cora träningstights. Våra Cora tights är en av våra bästsäljare och är mjuka, bekväma och sömlösa. De har en hög midja med en tajt passform.  Tightsen är jättefina att kombinera med vår Trinity sport bh.

Har du handlat Cora seamless tights från oss tidigare så kan det vara bra att veta att den svarta känns alltid lite hårdare än de andra färgerna pga infärgningen. Men den mjukar upp sig efter ett tag.

Cora är normal i storlek men vi rekommenderar att gå ner en storlek om du är osäker.

Tillgänglig i storlek XS – XL.

1. – Mät runt din midja

2. – Mät benets innersida

Här kan du handla våra sköna högmidjade seamless tights.

size guide träningstights

Jeane Ribbade Seamless Tights

Här är måtten för Jeane träningstights. Våra Jeane tights är en stor favorit som är sömlösa och har en ribbad kvalité. De har en tajt passform med hög midja. Tightsen passar perfekt att kombinera med Cia sport bh.

Jeane är normal i storlek men vi rekommenderar att gå ner en storlek om du är osäker.

Tillgänglig i storlek XS – L.

1. – Mät runt din midja

2. – Mät benets innersida

Här kan du handla våra sköna högmidjade ribbade seamless tights.

size guide träningstights

Eden Funktion Tights

Här är måtten för Eden träningstights. Våra Eden tights är gjorda av ett funktionsmaterial som både andas och ger en kompressionskänsla. Tightsen passar perfekt att kombinera med Sarah sport bh.

Vi rekommenderar dig att gå upp en storlek i dessa.

Tillgänglig i storlek XS – XL.

1. – Mät runt din midja

2. – Mät benets innersida

Här kan du handla alla våra bekväma och snygga träningstights som sitter på plats oavsett aktivitet.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM