nyttiga choklad bars

CHOKLAD MOUSSE

2,5 dl kokosgrädde

0,5 dl jordnötssmör (eller valfritt nötsmör)

3 msk mandelmjöl

2 msk stevia

1tesked havssalt

100 g mörk choklad

Gör såhär:
Smält alla ingredienser i en liten kastrull på låg värme förutom chokladen. Häll försiktigt blandningen i en isbitsform av silikon och lägg in i frysen. Låt stelna i minst 3 timmar eller över natten. Smält sedan chokladen i en skål med en kastrull över sjudande vatten. Rör om tills inga klumpar finns kvar och ta sedan bort från värmen. Ta bort de frysta rutorna från silikonformarna och doppa dem i den smälta chokladen. Lägg alla bars på ett galler för att låta chokladen droppa ner och stelna. Ringla över den kvarvarande chokladen och strö över lite extra havssalt. Förvara i kylen eller frysen.
Förvarar du i frysen blir det likt en snickersglass, mums!