Fyllda paprikor

Ost- och vegofärsfyllda paprikor

1 förpackning. Strimlad mozzarella
1 dl rive ost, (hälften till att toppa med)
3 vitlöksklyftor
1,5 dl tomatsås (marinara)
1 msk. hackad persilja, plus mer till garnering
Nypa chilliflingor
salt
svartpeppar
500 gram vegofärs
3-4 paprikor, halverade och kärnorna borttagna
1 dl grönsaksfond
Värm ugnen till 220º. I en stor skål, kombinera mozzarella, riven ost, vitlök, tomatsås, persilja och rödpepparflingor och krydda med salt och peppar. Rör om tills det blandas och vänd sedan försiktigt ner vegofärsen.
Häll blandningen i halverade paprika och strö över återstående riven ost.
Häll grönsaksfond i ugnsformen (för att få paprikorna att tillagas) och täck med folie.
Grädda tills paprikorna är mjuka, 55 minuter till 1 timme. Ta av foliet täck och och låt stå kvar i ugnen i 2 minuter.
Garnera med persilja innan servering.