MACARONES MED KOKOS OCH CHOKLAD

Ca 10 st beroende på storlek
1 dl kokosflingor, finstrimlade
1/2 dl mandelmjöl
2 mtsk agavesirap
3 matskedar smält kokosolja
1/2 tsk vaniljarom
1/8 tsk havssalt
3-4 msk smält mörk choklad + kokosolja
Förvärm ugnen: Förvärm ugnen till 300 ° F. Rör ihop kokos, mandelmjöl, lönnsirap, kokosolja, vanilj och havssalt i en medelstor skål. Använd en rundad matsked och forma degen till bollar. Grädda i 20-22 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna. De stelnar när de svalnar så vänta cirka 15 minuter innan du serverar eller doppar i choklad.
Smält chokladen i vattenbad, Om chokladen verkar för tjock efter smältning kan du tillsätta en tesked smält kokosolja för att tunna ut den. Doppa varje macaron i den smälta chokladen och/eller ringla choklad över. Ställ in i kylen en stund innan du serverar dem.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM