tjej tränar på strand

VI VILL INSPIRERA DIG TILL ATT HITTA EN BALANS I VARDAGEN
MELLAN TRÄNING OCH VARDAGENS SYSSLOR.
ATT TA TIDEN ATT PRIORITERA
DIN HÄLSA OCH DIG SJÄLV.

DROP OF MINDFULNESS

WHAT´S YOUR DROP?

Vi tror att styrka börjar inifrån, på vikten av att hitta sina oaser i den hektiska vardagen för att få en balans. Något som kan vara grunden för alla kvinnor där ute. Ta tid för dig själv och lägg fokus på nuet. Det spelar ingen roll om vad det är, gym, löptur eller yoga. Hitta något som ger dig kraft, energi, balans och gör det så ofta du kan. What’s your drop?

tjej i träningskläder

VÅRAN HISTORIA

Drop of Mindfulness grundades av Prinsessan Sofia och Carolina Pihl som fann kärleken till yogan när de var bosatta i New York 2010 och bestämde sig för att grunda deras egna träningsmärke. Till en början var DOM ett fokuserat yogamärke, idag gör vi träningskläder anpassade för alla möjliga aktiviteter. Vi tror på att hitta något som balanserar ditt liv anpassat efter dig, precis som Sofia och Carolina hittade yogan. Alltså deras -What’s your Drop?

Många yogaklasser och långa promenader vid Hudson river senare var Sofia och Carolina enade om visionen till deras nu gemensamma yogamärke. Dom inspirerades av det färgglada utbudet av träningskläder som fanns tillhanda på den amerikanska marknaden, alla olika människor på deras yogaklasser och sin svenska bakgrund och skapade utefter det Drop of Mindfulness år 2010

Prinsessan sofia och Carolina Phil

MAGAZINE – KÄLLA FÖR VÄLMÅENDE

För att varva ner. För att hitta inspirationen i livet. För att hitta just din livsstil. Men framförallt är DOM Magazine skapad för att ge dig verktygen du behöver för att investera i dig och ditt välmående. I vårt segment magazine hittar du en härlig kompott av olika hälsotips, recept, träning, inspiration och fantastiska kvinnor som vi anser behöver hyllas ännu lite mera. DOM Magazine är för dig, för mig och för alla de otroliga kvinnor där ute.

tjejer i seamless set

TEAM DROP OF MINDFULNESS

Har du frågor angående samarbete kontakta oss genom att kicka på länken nedan, kom ihåg att ange din profil.

Gäller även om du är intresserad att göra ett internship hos oss.