DROP OF MINDFULNESS

Vi tror att styrka börjar inifrån, på vikten av att hitta sina oaser i den hektiska vardagen för att få en balans. Något som kan vara grunden för alla kvinnor där ute. Ta tid för dig själv och lägg fokus på nuet. Det spelar ingen roll om vad det är, gym, löptur eller yoga. Hitta något som ger dig kraft, energi, balans och gör det så ofta du kan. What’s your drop?

 

Vi letar alltid efter nya talanger till vårt team!

Frågor om samarbeten? Mejla oss här!

Är du intresserad av att göra ett internship eller ha praktik hos oss? Mejla oss här!

 

 

Drop of Mindfulness grundades av Prinsessan Sofia och Carolina Pihl som fann kärleken till yogan när de var bosatta i New York 2010 och bestämde sig för att grunda deras egna träningsmärke. Till en början var DOM ett fokuserat yogamärke, idag gör vi träningskläder anpassade för alla möjliga aktiviteter. Vi tror på att hitta något som balanserar ditt liv anpassat efter dig, precis som Sofia och Carolina hittade yogan. What’s your Drop?

Välkommen hit och få inspiration till din träning!

Många yogaklasser och långa promenader vid Hudson river senare var Sofia och Carolina enade om visionen till deras nu gemensamma yogamärke. Dom inspirerades av det färgglada utbudet av träningskläder som fanns tillhanda på den amerikanska marknaden, alla olika människor på deras yogaklasser och sin svenska bakgrund och skapade utefter det Drop of Mindfulness år 2010.