Washologi x DOM! 

Att ta hand om sina kläder är hållbarhet! Vi på Drop Of Mindfulness vill såklart att du ska ta hand om dina träningskläder efter varje träningspass oavsett hur hårt träningspasset är. Ibland behöver de bara vädras på en galge och ibland behöver de tvättas i tvättmaskin. 
Tvättmedel är A och O när du ska tvätta. Vi har testat de flesta tvättmedel och vi tycker helt klart att de svenska varumärket Washologi är dem som passat bäst. Dessutom helt klart snyggaste förpackningarna! Vi kan starkt rekommendera serien SPORT och SPORT TVÄTT.  
SPORT – “Doft av glädje” lämnar en berusande doft av jasmin. Den ger dina träningskläder en mjuk och nytvättad känsla, täpper inte till andningsfunktionen och ger en minskad statisk elektricitet. Kan användas på alla material. OBS! Använd inte mjukmedel på några av våra plagg som innehåller elastan, tex. Seamless – Cora och Trinity!
SPORT TVÄTT – “Ren vid 30 grader” tvättar dina träningskläder rent vid endast 30 grader och lämnar en fantastisk ren doft från de svettigaste passen! SPORT TVÄTT är speciellt utvecklad för just träningskläder och funkar bra till alla funktionsmaterial.  
Glöm inte att alltid följa tvättråden som du kan läsa om här eller i dina träningskläder! Lägg tid på att sortera din tvätt efter material och färg för längre hållbarhet och för vår planet! Vänd plagg med avigsidan ut innan tvätt och tvätta alltid i den grad som står i och torktumla inte om det inte är tillåtet. Våra sport BH:ar med pads skall alltid tas ut innan maskintvätt och stäng alltid dragkedjor!
WASHOLOGI är ett Svenskt varumärke som grundades av Viktoria från Spånga. Du kan handla Washologi på deras hemsida eller hos flera återförsäljare runt om i Sverige.
Med fokus på hållbarhet, design och effektivitet –  ett enkelt lyxigt koncept! 
Konceptet är brett med tvättmedel för olika ändamål och material, helt vegetabiliska mjukmedel samt linnevatten som sprayas på allt du vill ska lukta gott. Hela sortimentet är biologisk nedbrytbart och utan färgämnen. Vilket vi på DOM gillar! 
Du kan läsa mer om Wiktora och handla Washologi här!
GOLDEN HOUR PART ONE!
Höstens första kollektion är här!
Det har hänt mycket i vår omgivning och många av oss har spenderat mycket tid hemma. Man kanske har haft tiden att hinna stanna upp och verkligen känna efter hur man mår och vad som ger en energi och inspiration. Tiden går fort och sommaren har börjat lida mot sitt slut och hösten komma skall. Det är för många dags att sakta men säkert gå tillbaka till någorlunda vardagliga rutiner efter ett mycket speciellt halvår. En period på året då vi vill ha rutiner som gör att vi mår bra, kanske ännu bättre än innan till och med.
Vi på DOM är redo för hösten och vi letar ständigt efter inspiration som ger både energi och motivation till att utforska oss själva för att må bättre. Vi är otroligt glada över att äntligen få visa upp första delen av höstens kollektion “Golden hour – Part 1”.
Vi är hela tiden omringad av saker som inspirerar oss, det kan vara alltifrån vädret, din kollega, vän, en härlig middag eller personen bredvid dig på löpbandet. 
Denna hösten blev vi förälskade i ”The Golden Hour” som existerar runt om hela jorden och dess mest magiska färger, toner och känslor som skapas ur den. Solens sista timme innan den går ner, ger allt den vidrör glow. Vi tror på att styrka kommer inifrån och vi vill att du ska lista ut hur du ska skina, precis som allt gör under Golden Hour – inifrån och ut. 
Glöm inte att registrera dig på vårt nyhetsbrev eller följ oss på instagram då vi snart kommer släppa Golden Hour part two!

VÅRA FAVORITER FRÅN KOLLEKTIONEN!

SAND SHINE
EDEN TIGHTS
55.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
MELANIE SPORT BH
SAND SHINE
39.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
BAILEY OVERSIZED T-SHIRT
TEA GRÖN
39.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
EDEN TIGHTS
MAPLE ORANGE
55.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:

Yogia inspiration med ALICE! 

Alice är en yogainstruktör från sommarstaden falkenberg men bor numera i jönköping. Yogan har sen längen funnits i hennes vardag och vi fick träffa henne då hon berättade hur hon känner före och efter ett yogapass.

 

Vill du börja med att berätta lite om dig själv?
Jag heter Alice och är 27 år. Jag har utövat yoga sen jag var 16 år, då jag fick idrottsskador, pågrund av för korta muskler. Mamma introducerade mig till yoga på dvd som vi gjorde tillsammans. Då tyckte jag inte alls om stående hund. Jag märkte dock att kroppen mådde bättre och fick en slags inre styrka. Smygstark brukar jag kalla det.

 

Hur är din känsla innan ditt yogapass?
Jag känner mig ofta rastlös, känner att det finns andra saker jag har att göra. Ofta rullar jag ut mattan och tänker att det är okej om det bara blir 20 minuter. Jag har aldrig någon plan för vad jag ska göra på mattan, vilket gör det prestationslöst. Jag gör det jag känner för dagen, det kroppen behöver. Det är det jag tycker yogan skall vara, prestationslös och rolig och i din takt.
Hur är din känsla under tiden?
Jag älskar det jag gör. Lugnet och medvetandet om nuet kommer mer och mer under passet. Andetagen blir djupare och axlarna trillar ner. Jag vill ofta fortsätta, lite till, en rörelse till. Jag har många favoritpositioner som jag vill få med. Det blir aldrig de där 20 minuterna jag tänkte från början utan snarare en timme eller mer. Väl i avslappningen känns det som jag skulle kunna stanna där hela dagen. Tillslut samlar jag ihop och tackar mig själv för stunden jag tog för ”exercise” och ”innercise”.

 

Hur känns det efteråt?
Jag känner mig tillfreds och har en mer vänlig och positiv inställning till omgivningen. Min kropp känns starkare och rörligare. Jag studsar ofta upp från mattan med ett stort leende mot min sambo och säger för 111 gången “jag säger ju det, detta är min medicin”. Medicin eller vitamin men yoga som start på dagen, eller återhämtning efter jobbet så blir jag det jaget jag vill vara. Jag får en lättsam syn på livet och är nöjd med hur dagen är eller kommer bli.
Följ Alice här på instagram!

Handla Alice outfit!

TRINITY SPORT BH
Violet
25.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
Cora Tights
VIOLET
35.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
CORA TIGHTS
SVART
 
Please select a size
Please select fur type
Size:
TRINITY SPORT BH
SVART
 
Please select a size
Please select fur type
Size:

SMOOTHIE TIME!

Desireé är en våra ambassadörer för Drop Of Mindfulness och är en stor inspiration källa för oss på DOM Magazine! Speciellt när det kommer till hälsosam livsstil och vegan kost! Vi fick följa med hem till henne och se hur enkelt det är med en smoothie med få ingredienser.

 

Desireé går ofta på långa promenader runt Kungsholmen gärna i vårt Seamless set. ”- Sköööönaste setet, helt klart”- Cora tightsen som är vår storsäljare tillsammans med toppen Trinity uppsakattas även av henne.

 

Följ henne på instagram här för massor med inspiration för hennes passion för ”mindful eating” och kolla in hennes Youtube kanal här!

RECEPT:

1 dl spenat

2 dl fryst mango & ananas

1 st fryst banan

och litevatten.

Mixa i en blender och toppa med lite bär! servera och njut efter din långa promenad.

 

Här kan du handla SEAMLESS

CORA TIGHTS
SVART
 
Please select a size
Please select fur type
Size:
Out of stock
TRINITY SPORT BH
LJUS GRÖN
25.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
Cora Tights
VIOLET
35.00 USD
Please select a size
Please select fur type
Size:
TRINITY SPORT BH
SVART
 
Please select a size
Please select fur type
Size:

ACAI BOWL MED JENNY!

Vi är mitt uppe i semestertider och vi har mer tid att spendera och prioritera vår tid på det vi faktiskt mår bra av. Jenny har tagit fram sommarens enklaste
Acai Bowl toppad med jordgubbar, gojibär och kokosflingor!

 

Passa på att fylla på med en ”energiboost” efter ditt träningspass ute i naturen eller på gymmet. Jenny har på sig Drop Of Mindfulness SS20 kollektion i härliga sommarfärger! Favoriten är helt klart ”Melanie” sport BH med medium komfort och med snygg urskärning i ryggen i färgen DK Mint.

 

Följ Jenny här på Instagram, för mer inspiration.

 

 

RECEPT:

1,5 fryst banan
1 tsk Golden milk-kryddblandning (cayennepeppar, ingefära, gurkmeja, kanel, kardemumma)
1 dl Kokosmjölk
Lite sötmandel

Mixa i matberedare och toppa med kokosflingor, gojibär och jordgubbar!
Funkar superbra till både frukost och efterrätt! servera och njut…

Vad är Acai bowl?
Acai Bowl har blivit en supertrend i USA och nu ser man  den  lite över allt i världen och i Sveriges cafér och lunchställen. Det super lilla bäret Acai kommer ifrån Amazonas regnskogar och är mest känd för sitt höga näringsinnehåll från antioxidanter, fiber och vitaminer. Superbäret finns i olika former som pulver, kapslar eller puré som du kan köpa i olika hälsokostbutiker. Acai kan du använda i alla bowls eller i smoothies.

 

Här kan du handla Jennys outfit!

Melanie Sport BH
Dk Mint
 
Please select a size
Please select fur type
Size:
Melanie Sport BH
Pink Coral
 
Please select a size
Please select fur type
Size:
EDEN TIGHTS
Dk Mint
 
Please select a size
Please select fur type
Size:
Logo Cap
SVART
 
Please select a size
Please select fur type
Size: