DE JORDNÄRA FÄRGERNA

Brunt: Brun kan ibland refereras som en färg som vanligtvis bleknar bort i kombination med andra färger. Men samtidigt är brunt är en otroligt varm och jordnära färg som vi kan hitta överallt i både växt- och djurriket. Färgen går väl an i miljöer för fokus och avslappning.

Nyckelord: Koncentration, jordnära och Natur.

GRÖNT: “Grönt är skönt” är ord som vi burit med oss ända sedan barndomen. Men faktum är att grönt är en av de lättaste färgerna för ögat att skåda. Gröna ytor ger en känsla av harmoni och kan få våra trötta ögon att tillfredsställas. Den gröna färgen brukar förknippas med naturen och skapar därav också en lugnande effekt, den får oss att knyta an till våra naturliga rötter. I vårt skapande av produkter försöker vi alltid återgå till naturens kulörer

Nyckelord: natur, harmoni och balans.  

ÅTERKOMMANDE TRENDFÄRGEN: BLÅTT

I våran senaste kollektion ”Everyday collection” 2021 finner du vi flera olika nyanser av blått. Seamless i nya styles i färgen vårblå, mörkblå och havsblå. Nya modeller på sport bh till alla storlekar på byst med bredare band i en täckande modell. Under kategori seamless hittar du alla modeller och färger som passar alla typer av aktiviteter.

BLÅTT: Vilken färg kommer du att tänka på när du behöver lugn och ro? Den blåa färgen brukar associeras med harmoni och skapar allt ofta en tillfredsställd kropp & själ. Blå som färg får oss att andas lugnare och blinka mer sällan. Vissa hävdar att en blir mer produktiv i miljöer med mycket blått just på grund av dess rogivande effekt.

Nyckelord: frid, stillsamhet och hav

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM